Få en helt gratis høreundersøgelse

Få den bedste lyd med den nyeste teknologi - uden ventetid

Det er også muligt at få høreapparater Gratis på prøve… Så du kan teste dem i dine vante lytte-omgivelser

og bestil tid til høretest

Værd at vide om høretest

Ørevoks

Har du tendens til ørevoks, er det en god idé at få ørerne tjekket hos egen læge først. Hvis der er meget ørevoks kan vi ikke udføre testen korrekt og du risikerer at gå forgæves.

Operation

Der kan være mange årsager til nedsat hørelse, men kun de færreste kan afhjælpes med en operation.

Slidtage

Ofte skyldes hørenedsættelsen slidtage i det indre øre. Slidtage påvirker hvordan vi hører i de lyse toner – og går ud over tydeligheden af det vi hører. Ofte siger folk, at de godt kan høre der bliver talt, men ikke HVAD der bliver sagt.
ear-hearing-icon-kun-sort-farve

Varighed

En høreundersøgelse varer ca. ½ times tid. Den er gratis og helt uden ubehag.

Måleudstyr

Hørelsen på begge ører testes med et specielt måleudstyr, kaldet et audiometer. Det giver et billede af hvor meget hørelsen er nedsat og tester ørernes evne til at forstå tale.

Vejledning

Jeg forklarer grundigt om din hørelse og hvad en nedsat hørelse kan betyde for dig. For at vejlede bedst muligt i valg af høreapparater, spørger jeg ind til din situation. Lider du af Tinnitus? Har du en hobby hvor din hørelse er vigtig? Det kan være du går til undervisning, spiller harmonika, synger i kor eller interesserer dig for fugle. Det der er vigtigt for dig – er også vigtigt for mig. Det gør det nemmere, at vejlede dig i de bedste høreapparater til dig og dine lytte behov … KLIK HER for at se mulige høreapparater.